Tips to avoid loneliness!

January 14, 2016 Blog 0

Tips to avoid loneliness! “Pray that your loneliness may spur you into finding something to live for, great enough to die for”…. [5 ways of ‘getting rid’ of the LONELINESS] 1. Keep yourself busy ♐Nothing stops you from thinking about

read more

TIPS MERANCANG KEWANGAN 2016

January 2, 2016 Blog 0

TIPS MERANCANG KEWANGAN 2016 Assalamualaikum, sempena pembuka tahun baru ni coach nak kongsikan sikit tips merancang kewangan korang pada tahun 2016 ni. Korang mesti tahu kan yang eknomi negara sekarang tengah tak berapa stabil, so stabil kan lah ekonomi hidup

read more

6 PERKARA SEBELUM MATI!

December 31, 2015 Blog 0

6 PERKARA SEBELUM MATI Assalamualaikum, sempena episod 365 tahun 2015 ni, coach nak kongsi sikit perkara yang sering kita leka dan alpa tentangnya. Kita tidak tahu bila ajal kita dan bagaimana ianya akan menjemput kita, kita boleh bersedia untuk pergi

read more

3 TIPS CINTA SEMPURNA UNTUK YANG SEMPURNA!

December 27, 2015 Blog 0

3 TIPS CINTA SEMPURNA UNTUK YANG SEMPURNA! Assalamualaikum.. Okay, harini coach bukak topik cinta pula sebab memandangkan ramai yang still mencari-cari cinta and addicted dengan CINTA so coach open topik cinta pada hari cut ini. Coach tahu, korang semua mesti

read more

© 2017 Nazrul Azizi

Back to top ContactUs.com